Contacteer ons: bel 0476 60 02 09 of info@thuisverplegingaanzee.be
Op vakantie?

Een zorgeloze vakantie? Daar zorgen wij voor!

Zin om te herbronnen aan zee, maar je hebt bijzondere noden op medisch vlak? Maak je geen zorgen! Bij Thuisverpleging aan zee vinden wij dat iedereen vakantie verdient. Daarom komen onze verpleegkundigen met plezier langs op jouw vakantieadres. Klaar om te genieten?

De juiste zorg,
ook op vakantie

“Ik wil er graag even tussenuit, maar kan ik elke dag mijn insulinespuit krijgen?”.“Een verblijf aan zee met iemand die verpleegkundige zorg nodig heeft? Kan dit?”. Ons antwoord luidt tweemaal ‘ja’. Thuisverpleging aan zee ondersteunt je met dezelfde warme zorgen als thuis. Waar je ook verblijft: in een appartement, vakantiewoning, hotel of op camping. Van Nieuwpoort tot Wenduine. Welke medische noden je ook hebt, dankzij onze brede waaier aan zorgverlening, kunnen we jou vast en zeker gepaste hulp bieden. Ideaal, toch?

Bovendien kan je ook op vakantie genieten van de derdebetalersregeling. Hiervoor volstaat een doktersvoorschrift en aansluiting bij een ziekenfonds. Voor buitenlandse vakantiegangers is een Europese ziekteverzekeringskaart nodig. Zo, nu laten we jou een fijne vakantie beleven!

Ontdek hoe Thuisverpleging aan zee jou een fijne vakantie bezorgt:

Aan zee is het vakantiegevoel nooit veraf!

Waarmee kunnen we je helpen? Laat het ons weten! Thuisverpleging aan zee regelt vandaag nog de zorg die je nodig hebt.

Thuisverpleging aan zee
Gerard Davidstraat 14
8450 Bredene
0476 60 02 09
info@thuisverplegingaanzee.be

Volg ons op