Contacteer ons: bel 0476 60 02 09 of info@thuisverplegingaanzee.be
Over ons

Thuisverpleging aan zee

Honderden tevreden patiënten. Professionele en toegewijde thuisverpleegkundigen. Één vertrouwensband. Dat is Thuisverpleging aan zee in een notendop. Boven alles stellen we het welzijn van onze patiënten centraal en helpen zo mee aan een snelle genezing of comfortabele levensomstandigheden.

Zorg op maat

Je hebt zorg nodig, maar je kan je moeilijk verplaatsen? Thuisverpleging aan zee regelt een verpleegkundige die bij jou langskomt. Het feit dat we steevast iemand selecteren uit jouw buurt, is zeker zo prettig en versterkt het persoonlijke gevoel. Hierdoor wordt jouw zorg optimaal afgestemd op je situatie, behoefte en dagplanning.

Dankzij de veelzijdige verpleegtechnische knowhow die aanwezig is binnen onze groepspraktijk, staat Thuisverpleging aan zee garant voor een professionele en veilige aanpak. Ons team staat dag en nacht voor je klaar welke verpleegkundige noden je ook hebt. Thuisverpleging aan zee geeft zorg een gezicht.

Wie zijn we?

Thuisverpleging aan zee groepeert bekwame verpleegkundigen. Regelmatig komen er zelfs nog enthousiaste collega’s bij. Wat voor sommigen onder ons begon als een solopraktijk of een ziekenhuisloopbaan, groeide uit tot een groepspraktijk. Met meer dan 16 jaar ervaring kennen we alle ins en outs van zowel de kleinschalige als de grootschalige zorgverlening.

Omdat we samen het verschil willen maken, bundelen we onze expertise en scharen we ons achter één duidelijke visie. Dat van toegankelijke en transparante thuisverpleging met een warmmenselijke benadering. Rond die waarden een vertrouwensband opbouwen met de patiënten, is ook wat Tommy Ballieu belangrijk vindt. Tommy is naast het boegbeeld van Thuisverpleging aan zee, de warme stem die je als patiënt of doorverwijzer aan de lijn krijgt.

Zorgen

Of je nu algemene ondersteuning of specifieke zorgnoden hebt, Thuisverpleging aan zee biedt professionele zorg aan huis. Door verpleegkundigen uit jouw buurt.

Onze diensten

Wat kost thuisverpleging?

Thuisverpleging aan zee hanteert de derdebetalersregeling. Wij regelen alles met het ziekenfonds. Je hoeft verder GEEN opleg te betalen.

Lees meer
Wil jij mee het verschil maken voor onze patiënten? Ontdek onze vacatures!

Onze troeven in de kijker

Kwaliteit met focus op patiënt

Onze warmmenselijke, vakkundige zorg is gericht op het welzijn van de patiënt.

Menselijkheid

Zorg gaat verder dan een sonde, prik of infuus. Het gaat ons om de mens achter de patiënt.

Gespecialiseerde zorgen

Voor iedere patiënt de juiste zorg: daar zetten onze ervaren verpleegkundigen op in.

Toegankelijkheid

Er is altijd iemand beschikbaar die snel zorg kan toedienen. 24/7 stand-by.

Waarmee kunnen we je helpen? Laat het ons weten! Thuisverpleging aan zee regelt vandaag nog de zorg die je nodig hebt.

Thuisverpleging aan zee
Gerard Davidstraat 14
8450 Bredene
0476 60 02 09
info@thuisverplegingaanzee.be

Volg ons op