Contacteer ons: bel 0476 60 02 09 of info@thuisverplegingaanzee.be
Kostprijs

Wat kost thuisverpleging?

Thuisverpleging aan zee hanteert de derdebetalersregeling. Dit betekent dat we de vergoeding rechtstreeks regelen met het ziekenfonds. Als patiënt betaal je GEEN extra opleg. Thuiszorg hoeft niet duur te zijn.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat je bent doorverwezen door de behandelende arts, starten wij dadelijk de thuisverpleging op. Eens de verpleegkundige opdracht werd uitgevoerd, bieden wij de prestatie rechtstreeks aan bij jouw ziekenfonds. Zijn jouw medische klachten het gevolg van een ongeval? Dan factureren wij aan de verzekeringsmaatschappij. Indien de zorgverlening plaatsvindt in woonzorgvoorzieningen of wijkgezondheidscentra, verloopt de vergoeding via de instellingen zelf. Maar het principe dat wij alles voor je regelen, blijft van toepassing! Dit bespaart je heel wat administratieve rompslomp, zodat jij kunt focussen op wat er echt toe doet: jouw gezondheid!

Tip: vergeet telkens je doktersvoorschrift niet! Dat is nodig voor de meeste verpleegtechnische zorgen, behalve voor basiszorg zoals wassen, aankleden of inspuitingen.

Thuisverpleging aan zee
Gerard Davidstraat 14
8450 Bredene
0476 60 02 09
info@thuisverplegingaanzee.be

Volg ons op